2024. június 26. Szerda, János, Pál.
 
Kijavították a 2-es metró alagútján keletkezett sérülést kedd éjszaka - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság szerdán. A szerelvények reggel óta sebességkorlátozás nélkül közlekedhetnek.
A következõ napokban valószínûleg nem lesz szükség a magyar légtér korlátozására. A meteorológusok elõrejelzése szerint a vulkáni hamu koncentrációja továbbra sem éri el a magas kockázatú minõsítést.

Feljelentést tett a Fidesz a legfõbb ügyészségen, a párt szerint ugyanis az MSZP telefonos kampányával megtéveszti a választókat

Hagyó Miklós utasítása alapján elõre meghatározott cégek nyertek el közbeszerzéseket a Fõvárosi Közterület-fenntartó Vállalatnál.

Kisebb megnyugvás volt ma 2010-04-20 16:37:17

A tegnapi kedvezõtlen tõkepiaci hangulat után mára a forint kissé visszanyerte erejét.

Az okos mérõvel rendelkezõ villany-, víz- vagy gázórák arra is alkalmasak, hogy tudatos fogyasztókat neveljenek.

Alig két hét, és vége a kríziskezelõ programnak. Már csak április végéig lehet pályázni a támogatásra, amelybõl albérletet vagy akár villanyszámlát fizethetnek a válság miatt nehéz helyzetbe jutottak.
Egyfajta költségvetési hivatalként mûködne tovább a Pénzügyminisztérium az új kormányzati struktúrában. Ez azt jelentené, hogy betagozódna a gazdasági csúcsminisztériumba, amelyet Matolcsy György irányítana.
Magyarországon a Malév és a budapesti hotelek a vesztesei a repülési tilalomnak. A Világgazdaság összeállítása szerint a nemzeti légitársaság kára több mint 1 milliárd forint, de a cég szóvivõje, ...
Az Országos Választási Bizottság (OVB) elutasította hétfõi ülésén azt a kifogást, amelyet Karácsony Gergely, az LMP kampányfõnöke nyújtott be az MSZP plakátja miatt, amely "lehet más a politika" szöveggel jelent meg.
Szinte végleges az új kormány névsora, az RTL Híradó birtokába jutott egy lehetséges lista. Információink szerint a leendõ vezetõk között van múzeum igazgató, vállalkozó, professzor és több olyan politikus is, ...
Habár Orbán Viktor sorra cáfolja a leendõ kormányának személyi összetételével kapcsolatos híreket, a különbözõ forrásokból származó információk nagyon is hasonlítanak egymásra - írja a Világgazdaság.
A Holokauszt Emléknapja alkalmából idén is megrendezték az Élet Menetét. A felvonulók ezzel emlékeznek a holokauszt áldozataira: zsidókra, romákra és azokra, akiket másságuk miatt üldöztek.
« Előző 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 « 35. oldal » 36 37 38 39 40 41  ... 75 Következő »