2024. június 21. Péntek, Alajos, Leila.
 
Újabb károk a Balatonnál2010-05-18 10:56:03
Kitelepítések, útzárak, áradások - a harmadik napja tartó viharos idõjárás továbbra is komoly gondokat okoz országszerte. Borsodban a kormányzat veszélyhelyzetet hirdetett azokon a településeken, ...
Egyelõre nem rendeltek el Miskolcon és Borsod megyében. Az ügyvezetõ önkormányzati miniszter szerint a központi vis maior alapból bármilyen segítséget meg tudnak adni ugyanis a településeknek ...
Több brit és ír repülõtér zárt be vasárnap az izlandi vulkáni hamufelhõ veszélye miatt. Az újabb kitörésekbõl származó, és tömörebb hamufelhõ a széljárás következtében dél és kelet felé vette az irányt.
A néhol orkánerejû szél hatalmas hullámokat korbácsolt és a víz elárasztotta a partközeli területeket. Nyaralóházakra, utakra fák dõltek, vezetékek szakadtak le és oszlopok törtek ketté.
Halálos áldozat Miskolcon2010-05-17 08:57:49
Miskolcon a legsúlyosabb a helyzet. Az árvíz egyre jobban közelít az a belvároshoz. A felhõszakadás miatt megáradt Szinva patak kilépett a medrébõl és mindent vitt, ami az útjába került. Egész városrészek kerültek víz alá.

Az elsõ hullámban érkezõ szlovák rendszámú áradat után megjelentek a német, osztrák és ukrán rendszámú autók, de akár brit, amerikai, vagy akár valamely óceániai szigetország rendszámával is találkozhatunk. Miért? A cikkbõl kiderül!

Felmentették a vadászt, aki még 2007-ben a Zala megyei Bocska közelében egy szervezett vadászaton lelõtte német társát. A 67 éves férfi egy magaslesen halt meg, miután a golyó a szívéig hatolt.
Hiába gyanúsítják a volt vezetõket több milliárd forintos adócsalással, az Eclipse Zrt továbbra is kap állami pénzt. Ezt állítja az eredetiség vizsgálattal foglalkozó cégek egyesületének elnöke.

Magyarország rendet akar!2010-05-12 12:12:34
Lesz pénz a közbiztonságra, lesz megfelelõ számú rendõr, rendõrõrs és minden településen lesz körzeti megbízott. Ezt mondta Orbán Viktor Ózdon, a közbiztonságról tartott nemzeti konzultáción, ...
Háromnaponta éri rendõri beavatkozással végzõdõ inzultus munkavégzés közben az orvosokat, nõvéreket- derül ki egy felmérésbõl. Ahol telik rá, ott a kockázatosabb mûszakokra már biztonsági õröket alkalmaznak.
Klein Dávid hazatért a Mount Everestrõl. Társával oxigénpalack nélkül akarta megmászni a világ legmagasabb pontját, de útközben lavina sodorta el õket. Várkonyi László nem élet túl a balesetet.
Kendermag kontra KDNP2010-05-10 11:54:56
A marihuána legalizálásáért tüntettek vasárnap Budapesten, a Margit-szigeten. Az úgynevezett Globális Marihuána Menetet világszerte megrendezik, szombaton Prágában 13 ezren vettek rajta részt.
A fiát mentette ki a Tiszából, de saját magán már nem tudott segíteni az a férfi, aki szombaton este fulladt bele a folyóba a Csongrád megyei Mártélynál. A 41 éves férfi három fiával horgászott a Tiszán, ...
« Előző 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 « 31. oldal » 32 33 34 35 36 37  ... 75 Következő »