2024. június 26. Szerda, János, Pál.
 
A Fidesz alelnöke szerint nem igaz, hogy enyhül a válság és a magyar gazdaság helyzete is javul. Éppen ellenkezõleg: a Fidesz szerint továbbra is gazdasági vészhelyzet van Magyarországon, ...
Családi pótlék rendszerének szigorítása az úgynevezett három csapás törvény, és az egyházi iskolák ügye. Egyebek mellett ezek azok a törvények, amelyeket a Fidesz elsõként szeretne benyújtani.
Rémálom - ezt mondta az autókereskedõk szövetségének elnöke az új autó eladások számára. Ugyanis a piac a negyedére zsugorodott az elmúlt két évben és emiatt 15 ezer munkahely szûnt meg. Valami javulás viszont már van.
Kattanást hallottak az utasok mielõtt buszuk baleset szenvedett kedd reggel Veszprémben. A helyi járat egy körforgalomból hajtott ki, mikor áttért a szemközti oldalra, lehajtott egy partoldalon, majd egy kerítést átszakítva, raklapon álló építõanyagos zsákoknak csapódott.
Július 1-jétõl csökkentik az adókat és megmarad, sõt ki is bõvül az eva és az ekho - nyilatkozta Orbán Viktor hétfõn, a TV2 Tények Este címû mûsorában. A leendõ miniszterelnök hozzátette: ...
Mentõhelikopter vitte kórházba azt a munkást, akinek a mellkasát egy betonvas döfte át hétfõn kora délelõtt egy kispesti építkezésen. A férfit súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Részletes beszámolót tett közzé társa halálának körülményeirõl Klein Dávid magyar hegymászó, aki Várkonyi Lászlóval a Mount Everest oxigénpalack nélküli meghódításának vágott neki áprilisban.
Égett a Mammut I. teteje2010-05-04 09:13:02

Felfüggesztették szolgálati beosztásából azt a berhidai körzeti megbízottat, akit egy férfi azzal vádolt, hogy kivitte az erdõbe és megverte viráglopásért.

Összesen nyolc minisztere lesz csak az új Orbán-kormánynak, ebbõl egy, Navracsics Tibor helyettese is lesz a miniszterelnöknek. Semjén Zsolt, a KDNP elnöke pedig miniszterelnök-helyettes lesz, ...
Elkezdõdött a strandszezon2010-05-03 10:43:12
« Előző 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 « 32. oldal » 33 34 35 36 37 38  ... 75 Következő »