2024. június 18. Kedd, Arnold, Levente.
 
Varga-bronz Csecsenföldrõl2010-09-02 09:53:04

A sámsoni kiválóság megsérült a nemzetközi viadalon, ezért nem lép ringbe Szoboszlón.

Az idõjárás ugyan nem fogadta kegyeibe a X. Hajdúszoboszlói Aquapark Futóversenyt, ennek ellenére közel ötszázan indultak a fürdõvárosban már hagyományosan megrendezett megmérettetésen.

A rendõrség a lopás áldozatait szintén igyekszik felkutatni.

Nézze meg milyen programokra számíthat Hajdú-Bihar településein szeptemberben!

A nyári esõs, viharos idõjárás nehezítette, de nem állította meg a Hajdúságban az útépítési munkákat. A tervek szerint készült el a 4. számú fõút Püspökladány és Hajdúszoboszló, valamint Hajdúhadház és Téglás közötti szakaszain a több mint 26 kilométeres burkolaterõsítés.

Íme a megye településein indulni szándékozó polgármesterjelöltek listája.

Kedden általában erõsen felhõs, vagy borult lesz az ég és többfelé várható újabb - délelõtt keleten, délután nyugaton kiadós mennyiségû - esõ, zápor, esetleg zivatar. A nap elsõ felében a délnyugati tájakon, délután észekkeleten elõbukkanhat a nap. Reggel 8 fok körül, délután mindössze 12 és 17 fok között alakul a hõmérséklet. Többfelé viharossá fokozódik az északnyugati szél (sõt a Balaton térségében és a Móri-árokban 90-110km/h-s lökések is lehetnek). Kettõs fronthatás várható. Igen kellemetlen, igazi nyárbúcsúztató idõjárásra számíthatunk, az évnyitók szomorkás, esõs idõben zajlanak majd...

Püspöki találkozót szerveztek Pocsajban augusztus 29-én délután 3 órai kezdettel a görögkatolikus templomban. A találkozó létrejöttében segítséget nyújtott a helyi önkormányzat és a Román Kisebbségi Önkormányzat is.

Az elõzõ évek sikereit látva ismét megrendezték (negyedik alkalommal) a IV. (Kun) László Fesztivált Körösszegapátiban.

A legendás bokszoló tiszteletére nemzetközi ökölvívótornát rendeznek Szoboszlón.

Gyõzelmet aratott Mezei-Vill FC futsalcsapata péntek este a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvénycsarnokban tartott felkészülési tornán.

Évek óta Románia területén lévõ kolostorokat látogatnak meg az apáti ortodox egyházközösség tagjai.

A hétvégén antennát cseréltek a komádi tv tornyon, amelyre a digitális (DVB-T) sugárzásra való átallás miatt volt szükség. A cserét helikopteres emeléssel hajtották végre.

Tekintse meg portálunkon, hogy a megye I. 3. fordulójában milyen eredmények születtek.

Megye II-es eredmények2010-08-30 09:04:06

Ha érdekli, milyen eredmények születtek a tegnapi napon a megye II. Északi csoportjában, itt tudja megtekinteni.

Az NB III. 3. fordulójának vasárnapján három hajdú-bihari csapat lépett pályára. A Tisza-csoportos Berettyóújfalu és Püspökladány is 2-0-ra kapott ki, hozzájuk hasonlóan a Mátra-csoportos Balmazújváros is 2-0-s eredményt ért el, azzal a különbséggel, hogy az újváros gyõzött.

Tanulhatunk a múzeumoktól2010-08-30 08:44:15

A múzeumpedagógia jegyében telt a pénteki nap a berettyóújfalui Bihari Múzeumban, valamint a püspökladányi Karacs Ferenc Múzeumban megrendezett évadnyitókon.

Eltûnt Gurbai Beatrix2010-08-30 08:36:11

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság - 4200/2010.ált számú ügyben - közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat: Gurbai Beatrix ( 1995.11.06.) pocsaji lakos eltûnése ügyében.

Lapunk lakossági információkból értesült arról a szomorú hírrõl, hogy a berettyóújfalui baptista imaház tegnap éjszaka összedõlt. A hírt késõbb a rádió híradásai is megerõsítették.

Akiket érdekel, azok rövid összeállítást láthatnak a csökmõi XX. Sárkány-napról < ide > kattintva.

A Hajdú-Bihar Megyei Tûzoltószövetség és a Berettyóújfalui Hivatásos Önkormányzati Tûzoltóparancsnokság közös rendezésében 2010. szeptember 03-04-én hetedik alkalommal kerül megrendezésre Berettyóújfaluban a Bihari Nemzetközi Kocsifecskendõ Verseny és Tûzoltó Fesztivál.

Tánctáborban a Balatonnál2010-08-25 09:43:52

A településen több mint ötven éve mûködik gyermektánc csoport, mely évrõl évre megújul, ami a táncosok életkorát illeti.

Már hagyomány a bihari kisvárosban, hogy augusztus 20-a elõestjén több város, község és falu összefogásával emlékeznek meg István király államalapításáról. Fegyverneki Gergõ tudósítása.

Öt férfi és két nõ vesztette életét az utóbbi évek legsúlyosabb közlekedési balesetében

Hatan vesztették életüket, köztük mindkét jármû vezetõje abban a balesetben, amely hétfõn éjjel fél kettõ körül történt Biharkeresztesnél, a 42-es fõúton: egy román rendszámú kamion és egy moldáv mikrobusz ütközött össze. A karambolban négyen sérültek még meg, egyikük állapota életveszélyes. A helyszínelés még tart, a forgalmat elterelik.

« Előző 1 ... 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 « 1159. oldal » 1160 1161 1162 1163 1164 1165  ... 1201 Következő »