A lúgosításrólForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2013-05-17 10:47:01 Nyomtatás - Hír webcíme: www.biharlap.hu/hir/7956
Címkék: Bihari hírek, egészség, életmód
Dr. Robert O. Young korunk mikrobiológusa és kutatója 25 éven át azt vizsgálta, hogyan mûködik a testünk sejtszinten. Elmélete, az ÚJ BIOLÓGIA az egészség új és egyszerû megközelítése. Azt állítja, hogy csupán egyetlen betegség létezik. Minden betegség mögött egyetlen ok rejlik, ez pedig nem más, mint a test túlsavasodása.

A lúgosítás fontos az elsavasodott szervezet számára. Ezért szükség lehet lúgos tápanyagokban gazdag ételekkel, vagy a lúgosodást segítõ „kúra” segítségével ellensúlyozni a túlsavasodás káros következményeit. Ehhez a kúrához ajánlunk segítséget a TASAKOS BÚZAFÛLÉVEL.

31171_buzafu-feherjek.jpgA búzafûlé a XXI. század egyik legnépszerûbb természetes és egészséges étrend-kiegészítõjévé vált. A búzafûlében megtalálhatóak különféle természetes, vízben és zsírban oldódó vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, antioxidánsok, enzimek, omega zsírsavak, esszenciális aminosavak és a klorofill. A búzafûlé bázikus anyagokat tartalmaz. Lúgosítás céljából ajánlott a fogyasztása.

Hatóanyagai:

A-vitamin, Aminosavak, B1 vitamin, B2 vitamin, B6 vitamin, C vitamin, Cink, Kálcium, Kálium, Klorofill, Magnézium, Nátrium, Szelén, Vas.

A búzafûlé és a hozzáadott spirulina és a vizitorma kombinációja szinergikus viszonyt alkot, így fokozzák egymás hatását, kölcsönösen elõsegítik egymás beépülését.

31171_letlts.jpg

Miért fogyasszon tasakos búzafû levet?

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Véleménye van? Írja meg!