2024. június 26. Szerda, János, Pál.
 
Méresse meg Véber Istvánnal!Forrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-06-02 12:33:37
Véber Istvánnak, az RTL Klub idõjósának is fontos az egészsége, ezért ott lesz június 4-én Nyíregyházán, az Egy CSEpp Teszt (ECSET) ingyenes szûrõprogramon.

Melyik a legegészségesebb nagyváros? Ezt a kérdést tette fel idén az Erõs Antónia által létrehozott Egy csepp figyelem Alapítvány. A szervezet ezért indította el az Egy CSEpp Tesztet, amelynek célja, hogy képet kapjanak az ország egészségi állapotáról.

Május 14-e és szeptember 17-e között az Alapítvány munkatársai végigjárják a megyeszékhelyeket, ahol ingyenes szûréseket tartanak.

A „Legegészségesebb város” versenyben sztárok is segítik a városokat, Véber Istvánnal az RTL Klub idõjárásjelentõjével találkozhatnak azok, akik ellátogatnak a rendezvényre. Az érdeklõdõk kitölthetnek egészségteszteket, és lehetséges betegségekkel kapcsolatos rizikó-elemzést is kaphatnak a szakemberektõl.

Az Alapítványnak az is a célja, hogy a szûrés után a megfelelõ szakorvoshoz illetve háziorvoshoz eljussanak azok, akiknek az értékei eltérnek a kívánatostól.

Azok, akik ellátogatnak az Egy CSEpp Teszt eseményeire, nem csak az egészségükért tesznek, hanem segíthetik városukat a „Legegészségesebb város” cím megszerzésében is. Az eredményhirdetés november 14-én az ötödik Egy csepp Világnapon lesz Budapesten a SYMA Csarnokban.

Nyíregyházán június 4-én, pénteken 11:00-16:00 óra között a Kossuth téren várják az Alapítvány munkatársai az érdeklõdõket. Az Egy CSEpp Teszt helyszíneirõl és idõpontjairól a www.egycseppfigyelem.hu-n az „ECSET” menüpont alatt tájékozódhat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!