2024. június 26. Szerda, János, Pál.
 
Garázdaság VámospércsenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-12 15:39:15
Címkék: Bihari hírek
A Készenléti Rendõrség járõrei a helyi rendõrökkel közösen állították elõ a kapitányságra a három vámospércsi gyanúsítottat.

A Vámospércsi Rendõrõrsön egy férfi 2013. december 10-én tett bejelentést, mivel tudomására jutott, hogy 2013. december 9-én 15 óra körüli idõben az egyik ház udvarán több személy összeverekedett.

A  bejelentést követõen a rendõrök adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, amely eredményeként a helyi rendõrök a Készenléti Rendõrség járõreivel közösen 2013. december 10-én 13 óra körüli idõben otthonaikban elfogtak és a kapitányságra elõállítottak három vámospércsi lakost.

A nyomozás elsõdleges adatai szerint V. Ernõ, R. Jánosné és 14 éves társuk egy helyi férfi házának udvarán veszekedni kezdtek a sértettel, majd bántalmazták a 49 férfit és 24 éves fiát.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a három terheltet, akik közül a nõt és a fiatalkorút õrizetbe vették.

Az eljárást ellenük garázdaság bûntett és súlyos testi sértés bûntett kísérlet, míg az 57 éves férfi ellen garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Vámsopércsi Rendõrõrse folytatja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!