2024. június 26. Szerda, János, Pál.
 
Csodát tett a hajammal, a fejbõrömmelForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2015-04-22 09:14:56
Címkék: Bihari hírek
Ön talán már ismeri a Monsoon szappan hirdetéseit, de ez az olvasónk már ki is próbálta a Holt-tengeri iszapos hajmosó szappant!

„Ez a Holt-tengeri, iszapos-sárga agyagos samponszappan csodát tett a hajammal, a fejbõrömmel. Az utóbbi években hajfestés után durva allergiás tünetek jelentkeznek nálam, kivörösödik, ég, viszket a fejbõröm. Ez néhány nap alatt elmúlik, utána viszont olyan mértékben "hámlik", korpásodik a fejbõröm, hogy megvakarni sem merem, pedig borzalmasan viszket. Ez utóbbi lehetséges, hogy pikkelysömör, de nem mondták biztosra az orvosok. Az biztos, hogy allergiáról van szó, de én még nem szeretnék õsz hajat! Bõrgyógyász, hajgyógyász évek óta nem tud rajtam segíteni, ellenben fel tudtak írni havi több tízezer forintért különbözõ vegyszereket külsõleg-belsõleg, melyek gyakorlatilag nemcsak kifizethetetlenek számomra hosszú távon, hanem még csak nem is használtak, vagy csak ideig-óráig.

Természetesen százféle hajfestéket végigpróbáltam már, nulla eredménnyel. Gondoltam, megnézem a Monsoon Holt-tengeri iszapos samponszappanját. Nem fûztem hozzá különösebb reményeket, hisz ez csak egy szappan, ahhoz képest, hogy már mi mindent kentem magamra. De mégis kipróbáltam. Felhívtam a Monsoon szappant, ahol még annyit tanácsoltak, hogy vegyek egy adag holt-tengeri fekete iszapot is, és tegyek belõle abba a hajbalzsamba, amit egyébként is használok, úgy kenjem a hajamra a szappanos hajmosás után.

Nem viccelek, az ELSÕ hajmosás után elmúltak a tünetek! Nem viszket, nem hámlik a fejbõröm. El sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok ezért! Csak mellesleg jegyzem meg, hogy a hajam is hullott, de ez már igazán semmiség a többi tünethez képest. Mindig az udvaron szoktam fésülködni hajmosás után, az iszapos hajmosás után is mentem ki fésülködni. És a fésûben bizony mindössze 1-2 szál haj maradt, erre nem is számítottam! Nem tudom, meddig marad ez így, és tényleg lehet-e hinni a csodákban, nekem ez TÖKÉLETES, úgyhogy köszönöm szépen, Monsoon szappan, remélem, még sokáig kapható lesz!“

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!