2024. június 26. Szerda, János, Pál.
 
Kórtermekbõl loptakForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-14 14:49:08
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök elfogták azt a két férfit, akik egy debreceni egészségügyi intézmény kórtermeibõl loptak.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére 2014. július 12-én 4 óra 10 perc körüli idõben érkezett bejelentés arról, hogy az egyik debreceni egészségügyi intézményben két ismeretlen tettes mobiltelefonokat és egyéb értékeket lopott a kórtermekbõl.

A rendõrök a helyszínen adatgyûjtést végeztek és tanúkat hallgattak meg, akik közül a biztonsági õrök elmondták, hogy a bejelentés napján 1 óra 30 perc körüli idõben észrevettek két gyanús férfit, akikrõl személyleírást tudtak adni az egyenruhásoknak.

A rendõrök a tudomásukra jutott információ alapján azonosították a két férfit, akik közül a 18 éves S. Gábort 2014. július 13-án 15 óra 50 perckor Debrecenben a Sámsoni úton, míg társát a 27 éves L. Gábort 2014. július 14-én 4 óra 30 perckor otthonában elfogtak, majd bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállítottak a rendõrkapitányságra.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a két helyi lakost, akiket õrizetbe vettek.

A Debreceni Rendõrkapitányság ellenük kifosztás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást, mely során kezdeményezi a terheltek elõzetes letartóztatását.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!