2024. június 18. Kedd, Arnold, Levente.
 
Vádemelési javaslat a rablóval szembenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-08 08:25:18
Címkék: Bihari hírek
A helyi rendõrök a Készenléti Rendõrség megerõsítõ erõivel és a polgárõrökkel közösen négy órán belül elfogták azt a fiút, aki Hajdúsámsonban kirabolt egy asszonyt. Most vádemelést javasolnak vele szemben a nyomozók.

A nyomozás adatai szerint 2013. december 30-án 17 óra 10 perc körüli idõben egy hajdúsámsoni lakos hazafelé gyalogolt, amikor az utcán mögötte sétáló ismeretlen tettes megragadta a sértett táskáját és szatyrát, majd megpróbálta azokat kitépni a nõ kezébõl. Mivel a rablónak nem sikerült az áldozattól a táskát elvennie, ezért õt a földre lökte, majd az így megszerzett értékekkel együtt elmenekült a helyszínrõl.



Az esetrõl a sértett telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét. A bejelentést követõen a helyi rendõrök a Készenléti Rendõrség járõreivel és a hajdúsámsoni polgárõrökkel közösen megkezdték az adatgyûjtést és tanúkutatást az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében. A rendõrök rövid idõn belül elfogták a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorú fiút, akit elõállítottak a Nyíradonyi Rendõrõrsre. A nyomozók a 16 éves nyíradonyi lakost gyanúsítottként kihallgatták, õrizetbe vették és elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatásának indítványozására, melyet a Debreceni Járásbíróság 2014. január 6-án elrendelt.



A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Nyíradonyi Rendõrõrse a gyanúsítottal szemben befejezte a rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat 2014. április 1-jén vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!