2024. június 26. Szerda, János, Pál.
 
Nõnapi mûsor helyi sztárokkal PocsajonForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-16 20:07:49
Címkék: Bihari hírek
Nõnapot ünnepelni gyûltek össze a község hölgytagjai március 14-én az iskola tornatermében: az elõadásra nagyon sokan eljöttek.

Az este 6 órakor kezdõdõ nõnapi mûsort Kecskés Gyula polgármester nyitotta meg, és köszöntötte a hölgyeket, majd Oláh Róbert szavalata hangzott el. A tartalmas esten minden korosztály képviseltette magát a fellépõk között kisiskolástól a nyugdíjasig.
Elsõként az elsõ évfolyam lépett fel zenés-táncos mûsorral, majd a helyi ifjúsági klub tagjai néptáncot adtak elõ. A nyugdíjasok meglepték a közönséget egy zumba tánccal: itt nem gondoltak a derék- és lábfájásra, egyszerre mozgott mindenki.

Tavaly szilveszterkor nagy sikert arattak azok a pocsajiak, akik híres elõadómûvészek dalait énekelték, és meg is jelenítették õket. A nagy érdeklõdésre való tekintettel ismét elõadták mûsorukat:láthatták itt Bódi Gusztit és Margót, Nótár Maryt, a Bestiákat, Bunyós Pityuékat, Kozsót és a táncos lányokat, a Korda házaspárt, Liszter Sándort és csapatát, Szikora Robit, Zoltán Erikát, fergeteges hangulatot varázsolva ezzel a megtelt teremben.

Õket követte a néhány évvel ezelõtt már fellépõ Kan-kán csoport: férfiakból álló kánkánosok, akik láttára mindenkinek mosolyra derült az arca.
A hölgyek ajándéka a humorral és jókedvvel teli mûsor, valamint egy szál virág volt a nõnapi esten.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!