2024. június 22. Szombat, Paulina.
 
Meglettek a lopott biciklikForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-02-02 12:47:39
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök a polgárõrökkel közösen megtalálták és visszaadták a sértettnek az eltulajdonított kerékpárokat.

Egy nádudvari lakos 2014. január 28-án 8 óra 35 perckor telefonon értesítette a helyi rendõrõrs egyenruhásait arról, hogy 2 órakor hangokat hallott a családi háza udvarán, majd arra lett figyelmes, hogy két fiú az utcán tol két kerékpárt. Reggelre derült ki számára, hogy a bicikliket tõle lopták el, mivel azokat nem találta a helyükön, valamint a melléképületébõl még több szerszám is hiányzott. A bejelentést követõen a rendõrök adatgyûjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, amely eredményre vezetett, mivel másnap a Nádudvari Rendõrõrsre elõállítottak két fiút, akik a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók. A nyomozók a 14 éves fiatalkorút gyanúsítottként, míg gyermekkorú társát tanúként hallgatták ki.

A fiúk az ellopott jármûveket elrejtették egy lakatlan házba és egy közeli nádasba, de a Nádudvari Rendõrõrs munkatársai Szõllõsi József törzszászlós és Nagy Sándor õrmester a helyi polgárõrökkel közösen megtalálták, majd azokat 2014. január 29-én visszaadták sértettnek.

A fiatal tettes ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a további eljárást – szabadlábon hagyása mellett – a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság Nádudvari Rendõrõrse folytatja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!