2024. június 18. Kedd, Arnold, Levente.
 
Hajdú-Bihar megyében történtForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-30 16:54:34
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 14 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 39 fõt állítottak elõ, közülük 8 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

Egy debreceni nagyáruházba 2014. január 29-én 11 óra 55 perc körüli idõben bement egy férfi, ahol az egyik elektronikai szaküzletben egy DVD csomagot rejtett a szatyrába, majd azzal fizetés nélkül távozott a pénztártól. Az áruvédelmi eszköz azonban a kapunál bejelezett, ezért a bolt biztonsági õrei visszatartották a tolvajt, valamint telefonon értesítették a rendõrséget. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ járõrök a tettest elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra. A rendõrök a 28 éves helyi lakost tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt meghallgatták, majd õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

A rendõrséget hívta 2014. január 29-én 12 óra 30 perc körüli idõben az egyik debreceni áruház biztonsági õre, mivel tetten ért egy fiatalt, aki a ruházatába rejtett illatszerrel fizetés nélkül távozott az üzlet pénztárától. A helyszínre érkezõ járõrök elfogták és elõállították a tolvajt a kapitányságra. A 20 éves helyi lakos kihallgatásakor a nyomozóknak beismerte a bûncselekmény elkövetését. Zs. Mátéval szemben – szabadlábon hagyása mellett – a Debreceni Rendõrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Egy hajdúböszörményi üzlet biztonsági õre 2014. január 29-én 17 óra 30 perc körüli idõben tetten ért és visszatartott egy férfit, aki két üveg szeszesitalt akart a boltból fizetés nélkül távozni. A járõrök a bejelentést követõen a helyszínen elfogták a tolvajt, akit tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányságra elõállítottak. A gyorsított 72 órán belüli bírósági eljárás lefolytatása érdekében a rendõrök a 42 éves helyi lakost meghallgatását követõen õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!