2024. június 18. Kedd, Arnold, Levente.
 
Elfogások Hajdú-BiharbanForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-30 15:48:50
Címkék: Bihari hírek
Egy nap alatt négy férfit fogtak el a rendõrök.

A püspökladányi rendõröket 2014. január 28-án 14 órakor telefonon értesítette a Nyíregyházi Rendõrkapitányság egyik nyomozója arról, hogy információja szerint egy körözött nõ tartózkodik Kabán. Az egyenruhások a kollégájuk által megadott címen igazoltatták Cs. Csillát. Az intézkedés során a rendõrök megállapították, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság lopás vétség, valamint a Szegedi Járásbíróság szintén lopás vétség elkövetése miatt korábban elfogatóparancsot adott ki. A járõrök a 40 éves nyíregyházi lakost elfogták és elõállították a Kabai Rendõrõrsre, ahol a nyomozók õrizetbe vették.

A körzeti megbízottak 2014. január 28-án 12 óra 45 perc körüli idõben, Debrecenben elfogtak egy helyi férfit, akit a Debreceni Rendõrkapitányság zártörés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözött. Az 51 éves Sz. Csabát a rendõrök elõállították a kapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták, majd szabadon bocsátották. Az egyenruhások még aznap 13 óra 45 perc körüli idõben elfogták és a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték 28 éves L. István helyi lakost, aki ellen a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja korábban elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg a jogerõs szabadságvesztésének a letöltését.

A járõrök 2014. január 28-án 20 óra 30 perc körüli idõben, Váncsodon igazoltattak egy férfit. Az intézkedés során a rendõrök megállapították, hogy a 18 éves fiatallal szemben a Berettyóújfalui Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások elfogták és a kapitányságra elõállították D. László helyi lakost, akit õrizetbe vettek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!