2024. június 26. Szerda, János, Pál.
 
Biciklit lopott, de nem jutott messzireForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-28 16:07:41
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök rövid idõn belül elfogták azt a férfit, aki eltulajdonított egy kerékpárt Debrecenben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. január 27-én 2 óra 50 perc körüli idõben egy helyi lakos telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét arról, hogy a debreceni Barna utcán egy a ház elõtt a korláthoz lelakatolt kerékpár zárját ismeretlen tettes levágta és a biciklivel együtt elmenekült.

A bejelentést követõen a járõrök azonnal a helyszínre érkeztek, majd megkezdték az adatgyûjtést, amely rövid idõn belül eredményre vezetett. Az egyenruhások a Petõfi téren intézkedés alá vontak egy férfit, akit kérdõre vontak a nála lévõ kerékpárral kapcsolatban. A 44 éves férfi azt mondta, hogy az az õ tulajdona csak elhagyta a kulcsát, azért vágta le a lakatot. A rendõrök a helyi lakos ruházatát átvizsgálták, amely során elõkerült egy fûrészlap, valamint egyéb szerszám, ezért a férfit bûncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták és elõállították a kapitányságra. A nyomozóknak I. László kihallgatásán beismerõ vallomást tett.

A Debreceni Rendõrkapitányság vele szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!