2024. június 25. Kedd, Vilmos.
 
Elfogták a rablótForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-01 11:38:21
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök fél órán belül elfogták a hadúszováti lakost.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. december 30-án 18 óra 50 perc körüli idõben egy debreceni lakos hazafelé tartott, amikor a társasház földszintjén egy ismeretlen férfi megfogta a táskáját, amit el akart venni. A nõ megszorította a táska vállpántját és megpróbálta visszahúzni, azonban az elszakadt. A rabló ezt követõen áldozatát a földre lökte, majd a zsákmányával elmenekült.

A nõ telefonon értesítette az esetrõl Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét. A bejelentést követõen a helyszínre irányított nyomozók megkezdték az adatgyûjtést és tanúkutatást az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében. A rendõrök rövid idõn belül elfogták a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit a kapitányságra elõállítottak. A nyomozók R. Józsefet gyanúsítottként kihallgatták, õrizetbe vették és elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatásának indítványozására.

A 62 éves férfival szemben rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Debreceni Rendõrkapitányság folytatja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!